ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Artisten: För alla killar som säger att den är för stor...

Karolina Skoglund · 6 Jan 2015
Uppdaterad 6 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Instagram/TT

Nu har hon gjort det igen. Artisten Zara Larsson har lagt upp en bild på Instagram som både väcker vrede och hyllningar. 

En instagrambild signerad artisten Zara Larsson har minst sagt fått uppmärksamhet. På måndagen lade hon ut en bild där hon trätt på en kondom på sitt ena underben tillsammans med texten:  "Till alla killar som säger att er kuk är för stor för kondomer , sätt er ned!”. I skrivande stund har den fått nästan 45 000 likes och kommentarer som "hon är ett geni”. Hon bemöts även av kritik då vissa menar att ”detta inte är något nytt”. 

På Twitter skrev Zara Larsson under tisdagen bland annat: 

”Folk ba "feministiskt geni" alltså tack och bock men nej, haha. För protokollets skull vill jag tillägga att andra har gjort det innan mig” samt ”jag är mycket, men tyvärr inget geni!”. 

Det var inte länge sedan som Zara Larsson uppmärksammades, och hyllades, sedan hon lagt upp en bild där en tampongtråd syntes. Bilden togs sedan bort från Instagram. På sin blogg skrev hon då: 

"Jag blir så jävla förbannad över denna äckliga censur på en helt vanlig kropp. Hejdå."

Metro har sökt Zara Larsson för en kommentar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro