ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Astralis byter CS:GO mot LoL – sluter upp med systerlaget Origen

Erik Glanell · 4 Feb 2019
Uppdaterad 4 Feb 2019
Två esport-världar möts.

Två esport-världar möts. Foto: Lolesports/Flickr, Rfrsh Entertainment


Astralis är världens bästa CS:GO-lag, men hur bra är de på League of legends? Det får vi reda på under onsdagen när de sluter upp med Origen för att ge sig in i riften.

klar

Artikellänk är kopierad

Astralis tar nästa steg i uppladdningen inför major-turneringen i Katowice – genom att spela League of legends. Under onsdagen sluter de upp med systerlaget Origen, som båda är en del av Rfrsh Entertainment, för att bjuda fansen på något extra.

Den danska femman må vara världens bästa CS:GO-lag, men när de nu tar steget ut i moba-världen är resultatet kanske lite mer… tveksamt. Som tur är för Astralis, och för underhållningsvärdet, kommer matcherna med Origen att vara mixade. Trots det kaxiga uttalandet från Astralis att det annars hade varit för lätt för dem.

Däremot får tittarna inledningsvis se Astralis gå upp emot ett random lag för att få en aning om hur det skulle se ut om laget en dag skulle bestämmas sig för ett karriärbyte.

Får vi se ett returmöte i CS:GO måntro?

Onsdagens spektakulära matcher sänds på Astralis egenTwitch-kanal.

Annons:

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro