ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Astrid fick träffa Little Jinder

Metro · 18 Aug 2015
Uppdaterad 18 Aug 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Astrid Bjarneberg, 22, vann genom Metro en meet and greet med Little Jinder under Way out west. Hon fick träffa sin idol och prata om vilka spelningar hon såg fram emot att se och vilka Little Jinder själv skulle titta på. Här är raderna som gjorde Astrid till vinnare: 

"När det är Way Out West går en in i en helt fantastisk bubbla. Hela staden blir som en helt annan plats. Under tre dagar i Slottsskogen försvinner resten av världen och det enda viktiga är musiken och ens bästa kompis bredvid en. Det är som att komma bort från staden men fortfarande vara i den, även när en tar vagnen hem tillbaka till sin lägenhet. Denna känsla av att komma bort behöver både jag och min vän efter året vi har haft. Det blir en nystart. När en kommer ut ur bubblan igen är allt så mycket bättre än innan. Att dessutom få kombinera detta med att träffa den fantastiska Little Jinder skulle vara en dröm."

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro