ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Att göra ingenting – en tävling i Sydkorea

Evelina Pålsson · 1 Jul 2016
Uppdaterad 1 Jul 2016
Tanken med Space Out Competition är att uppmuntra folk att slappna av och låta sin hjärna vila emellanåt.

Tanken med Space Out Competition är att uppmuntra folk att slappna av och låta sin hjärna vila emellanåt. Foto: Facebook/Space-out competition


Inget svett eller ansträngning krävs i The Space Out Competition i Sydkorea. Nej, det är personen som kan chilla längst som vinner.

klar

Artikellänk är kopierad

Nyligen avgjordes världens slöaste tävling The Space Out Competition rapporterar nyhetssajten Lost at e minor. Tävlingen går ut på zoona ut och göra ingenting. Vinner gör den som klarar att göra det längst utan att somna.

– Jag tänkte att vi alla skulle må bättre av att inte göra ingenting om vi gör ingenting tillsammans som en grupp, säger WoopsYang, tävlingens grundare, till Lost at e minor.

LÄS MER
Sömnexperten: 7 tips som får dig att sova bättre

Första tävlingen i att göra ingenting anordnades 2014. De tävlande får inte använda några tillbehör, prata eller sova. Deltagarnas puls mäts så att den är stabil och tävlingen har även kommentatorer som kommenterar andetag för andetag.

Eftersom Sydkorea är en av de mest stressade nationerna i världen hoppas konstnären WopsYang att det här ska uppmuntra folk att låta sina hjärnor vila. Hon planerar enligt Lost at e minor att ta den avslappnande tävlingen till andra stressfyllda städer som Beijing.

► LÄS MER: Experten: Sex tecken på att du är utarbetad – och vad du gör åt det

klar

Artikellänk är kopierad

Evelina Pålsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro