ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Att vara jättesmart är inte nödvändigt"

Sara Stolt · 24 Sep 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Lene Alexandras fans är unga blondiner, killar mellan 16 och 18 år samt vuxna män, enligt sångerskan själv. 

Lene Alexandras fans är unga blondiner, killar mellan 16 och 18 år samt vuxna män, enligt sångerskan själv.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Låten ”My bobs are OK” gjorde Lene Alexandra Øien, 25, till en snackis. Nu är norskan tillbaka med ny singel.

Musikvideon till ”My boobs are OK” har laddats ned flera miljoner gånger på You Tube. Herrtidningar hyllar Lene Alexandra medan andra är mer skeptiska till den blonda norskans framtoning. – Jag är ingen singer-songwriter i lusekoftor. Jag är en modell som sjunger. Jag är inte rädd för att visa min kropp.

Vad betyder utseendet för din karriär?– I den här branschen betyder utseendet ganska mycket, även om man kanske inte säger det. Någon kanske är duktig på att skriva låtar och då är det mindre viktigt. Man måste använda sina fördelar och min fördel är att jag är modell – det gav mig skivkontrakt. Lene Alexandra tycker att hon går in och ut ur vad hon kallar ”bimbobubblan”, och säger: – Det är inte nödvändigt att vara jättesmart. Det viktigaste är att vara nöjd med sig själv och göra det man vill. Det är mycket viktigare än att ha hög IQ.

Vill du vara en förebild?– Jag vill inte vara det. Då ska man göra allt rätt och det kan jag inte. Och i och med att jag har silikon är det inget bra, säger hon och fortsätter:– Det där var något jag gjorde när jag var ung och osäker. Det vill jag inte rekommendera. Men nu använder jag dem till något positivt och har valt att låta dem bli en del av min kropp.Lene Alexandra är stolt över vad hon gör. Singeln "Hot boy hot girl" ger henne ändå viss prestationsångest.– Den första låten var ju min bebis. När jag först läste texten till "Hot boy hot girl" kände jag att "det här vill jag inte göra", eftersom jag skulle sjunga "I feel so horny".Lene Alexandra ändrade sig efter att ha hört den dansanta melodin och nya singeln släpptes i går.

Foto: Urban Brådhe

Lene Alexandra ...

... åkte ur "Idol" 2003 när ungefär 30 tävlande återstod i tävlingen.

... har stått modell för bland annat Moore, Slitz och FHM.

... fick skivkontrakt tidigare i år och är nu aktuell med sin andra singel.

... hade för många vänner på Facebook och portades därför från sajten.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro