ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Åtta saker som hände under Kanye West och Donald Trumps möte i Vita huset

Natalie Demirian · 12 Okt 2018
Uppdaterad 12 Okt 2018
Mötet avslutades med en stor kram.

Mötet avslutades med en stor kram. Foto: Getty Images


Den 21 gånger Grammybelönade hiphopstjärnan Kanye West blev inbjuden till Vita huset under torsdagen för ett möte med Donald Trump i det Ovala rummet. Här är åtta saker av alla saker som hände.

klar

Artikellänk är kopierad

• Kanye West bar en ”Make America great again”-keps, något som han gjort vid flera tillfällen den senaste tiden. Han sa att Trump-kepsen får honom att känna sig som en superhjälte och att hans kompisar försökt få honom att inte bära kepsen.

• Kanye West höll en tio-minuter lång monolog framför presidenten och det samlade pressuppbådet. ”Det där var rätt imponerande”, sa Trump efteråt.

• Tidigare i år berättade Kanye West att han är bipolär. Nu säger han att han har fått fel diagnos och att han egentligen bara har sömnbrist.

• I sann bromance-anda flög komplimangerna till höger och vänster. Trump sa bland annat att West kan ”tala för honom när han vill” och att han är en ”smart cookie”, och West sa att Trump ”stoppade kriget” i Nordkorea. Han gav också Trump en kram i slutet av mötet och sa ”jag älskar den här killen”.

• Trump sa att Kanye West mycket väl kan vara en framtida president-kandidat. ”Bara efter 2024”, sa West då.

• Det pratades om ”manlig energi”. ”Min pappa och min mamma skiljde sig, så det fanns inte mycket manlig energi i mitt hem, och jag är också ingift i en familj som, du vet, inte har mycket manlig energi, men det är dock vackert”, sa West bland annat.

• När Kanye West skulle visa en bild på sin telefon för Trump knappade han in lösenordet ”000000”.

• Kanye West blev troligtvis den första personen att yttra ordet ”motherfucker” offentligt i det Ovala rummet.

Kan du inte få nog? Se hela mötet här:

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro