ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Australisk kvinna blev kär – i sin spermadonator

Iva Horvatovic · 11 Nov 2014
Uppdaterad 11 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Paret Aminah Hart och Scott Andersen fick dottern Leila ihop innan de hade träffats.
Paret Aminah Hart och Scott Andersen fick dottern Leila ihop innan de hade träffats.Foto: ABC Action News

Aminah Hart träffade den biologiske pappan till sin dotter efter att flickan hade fötts. Nu är de förlovade.

Den 42-åriga Aminah Hart hade förlorat två söner till en sällsynt genetisk sjukdom och ville göra ett sista försök att få barn. Efter en insemination med sperma från en anonym donator födde hon en frisk flicka och när flickan fyllt ett bestämde hon sig för att kontakta dotterns biologiske pappa, en boskapsuppfödare vid namn Scott Andersen. Nu är hon förlovad med spermadonatorn som hon hade valt för att han beskrev sig själv som ”glad och frisk”.

Scott Andersen hade gått med på att träffa barnet i framtiden, men trodde inte att det skulle hända riktigt så snart.

– Jag antog att någon skulle dyka upp när jag var gammal och säga ’jag är ditt 30-åriga barn’, säger han till brittiska The Telegraph.

Men Aminah skickade ett kort på flickan till Scott och han gick med på ett möte. Tycke uppstod mellan flickan och Scott och Aminah och pappan bestämde sig för att ses en gång i månaden. Snart utökades mötena till en gång i veckan och flickan började umgås med Scotts barn från ett tidigare äktenskap.

– De avgudade henne allihopa. Hon är ett glatt barn. Hon ville inte gå hem och gosade med pojkarna hela tiden, säger Scott Andersen.

Så småningom uppstod tycke även mellan Scott och Aminah. Nu, två år senare, är paret förlovade och deras historia har fått filmmakarna bakom Love, Actually och Bridget Jones dagbok intresserade.

– Vi har båda två ett förflutet med misslyckade äktenskap, men det här känns rätt och jag känner mig säker. Vi är verkligen en modern familj, säger Aminah Hart.​

klar

Artikellänk är kopierad

Iva Horvatovic
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro