ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Avalanche vill inte ha garage-hackers

Aron Andersson · 12 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Tove Lindholm har varit på Avalanche Studios i ett år och trivs bra.

Tove Lindholm har varit på Avalanche Studios i ett år och trivs bra. Foto: Rickard Kilström


klar

Artikellänk är kopierad

Avalanche försöker vara en attraktiv arbetsplats. Att minimera övertiden är ett knep, men även ett pingisbord och ännu inte släppta Rock band lockar.Tove Lindholm har varit level designer i ett år på Avalanche Studios där ledningen jobbar hårt för att anställda inte ska ska behöva jobba övertid.– Vi försöker komma bort från den omogna garage-hacker-stämningen som finns på många företag, säger Linus Blomberg– Vi vill inte att folk ska jobba dygnet runt för pizza, säger Oskar Burman.

Att det ser annorlunda ut i USA och England med bara tio dagars semester och sena kvällar gör att förlagen ibland har högt ställda krav.– När vi säger att det är lag på 25 dagars semester så tror de inte det är sant, säger Linus Blomberg.– Och pappaledighet har de inte ens hört talas om.

Tove Lindholm tror hon blir kvar på Avalanche länge till även om hon blickar österut.– Drömmen är ju Japan, men som tjej är det lite småtrist där. Det känns som att man får offra väldigt mycket.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro