ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Aviciis föräldrar i öppet brev: Nu orkade han inte längre

Gustaf Larsson · 26 Apr 2018
Uppdaterad 27 Apr 2018
Tim Bergling blev 28 år gammal.

Tim Bergling blev 28 år gammal. Foto: Wikimedia Commons


I ett öppet brev undertecknat Aviciis familj skriver de att artisten inte orkade med livet längre. "Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre, skriver de till DN.

klar

Artikellänk är kopierad

Nu bekräftar familjen att den svenska superstjärnan Tim ”Avicii” Bergling inte längre orkade med sitt liv.

”Vår älskade Tim var en sökare, en skör konstnärssjäl som alltid burit på stora existentiella frågor. En överpresterande perfektionist som reste och jobbade hårt i ett tempo som ledde till extremt svår stress. När han slutat turnera ville han hitta en balans i livet för att må bra och kunna göra det han älskade mest – musik”, skriver familjen i uttalandet som skickats till DN.

Polisen i Oman har tidigare varit förtegen om dödsorsaken, men de har hela tiden bekräftat att det inte rör sig om något brott. Tim Berglings familj skriver nu att han ville få frid.

”Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre. Han ville få frid. Tim var inte gjord för det maskineri han hamnade i, han var en ömhudad kille som älskade sina fans men skydde rampljuset. Tim, du kommer för alltid att vara älskad och saknad. Den du var och din musik kommer att bära minnet av dig vidare”, skriver de och avslutar:

”Vi älskar dig,

Familjen”.

Tim Bergling påträffades avliden i Oman, den 20 april. Han blev 28 år gammal.

pil
Hjälplinjer – behöver du någon som lyssnar?

Självmordslinjen: Telefon 90101, chatt eller mejl ([email protected]). Har öppet kl: 06-24 varje dag.

Jourhavande medmänniska: Telefon 08-702 16 80. Har öppet alla nätter mellan kl: 21-06.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro