ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Avslappnad elegans från Carin Wester

Daniel Lindström / Café · 14 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Stickad tröja 1 399 kronor, skjorta, 1 199 kronor från från Wester. 

Stickad tröja 1 399 kronor, skjorta, 1 199 kronor från från Wester. 


klar

Artikellänk är kopierad

SEMESTERROMANTIK. Carin Wester har gjort en av den här säsongens finaste svenska herrkollektioner. Inspirerad av Sydfrankrike – ”inte glassiga Rivieran utan mer naturen och lokalbefolkningen” –  har Carin dragit herrlinjen Wester åt  ett något mer dressat håll än tidigare.  Den signifikativa lediga silhuetten byggs upp av kostymbyxor med låg gren, långa stickade koftor och en voluminös trenchcoat med markerad midja.

Kollektionen är döpt till L’Arlésienne, vad betyder det? – Det är en fransk roman-tisk myt som handlar om längtan efter fulländad men ouppnåelig kärlek. Semesterromantik! Beskriv Wester den här våren. – Plaggen är tvättade och lediga för en bekvämare känsla men har fortfarande kvar mycket dressade detaljer som pressveck, skräddade linningar och slag.

Har du några stylingtips för killar i vår? – Klä dig lager-på-lager. Upp-rullade vida chinos med skrynklig skjorta och en oversizad trenchcoat med bälte.

klar

Artikellänk är kopierad

Daniel Lindström / Café
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro