ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Avslöjar vem som blev fullast i deras tv-program

Anneli Sandberg · 25 Okt 2013
Uppdaterad 27 Okt 2013

I Fest hos Bagge Wahlgren” bjuder Niclas Wahlgren och Laila Bagge Wahlgren hem kända gäster till sin villa för en helkväll med mat, dryck och samtal. Metro gav dem var sitt papper och lät dem, utan att tjuvkika på varandra, svara på vilken gäst som blev fullast, vem som var roligast och vem som aldrig ville gå hem.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Urban Brådhe

Vilken gäst var roligast? Niclas:

– Carl Jan Granqvist. Han är så skön och man får en historielektion i allt. Häller man upp ett glas vin så berättar han en historia om vinet, vilket slott det lagrades på och vilket kung som drack det. Han är fantastisk att ha på en fest. Laila:

– Anders Bagge. Det är väl rätt uppenbart. Lika barn leka bäst. Vi har samma humor. Vem blev fullast? Niclas:

– Jag. Jag jobbade med morgonradio, kom hem vid tolv på dagen och fick ett glas champagne i handen och så filmade vi hela dagen. Jag var helt slut i kolan. Det är många scener där man kan ana att jag är överförfriskad. Laila:

– Ralf Gyllenhammar. Han kom riktigt igång där på kvällen!Vem gick aldrig hem? Niclas:

– Hasse Aro! Han satt kvar i köket och tömde en gammeldansk och rökte cigarr. Jag skulle gå och lägga mig, producenten hade gått hem och då satt han kvar där i köket vilket var roligt. Laila:

– Ralf Gyllenhammar och Anders Bagge fick vi i stort sett kasta ut för att de inte ville gå hem. Vem blev privat och öppnade sig mest? Niclas:

– Agneta Sjödin och min syrra Pernilla Wahlgren. Även om det var mycket man visste så blev det känslosamt när man fick höra saker så där rakt ut. Laila:

– Dogge Doggelito, Bojan Djordjic och Anders Bagge. Jag fick en annan bild av dem. Man kanske troratt Bojan är arg ofta men han visade en känslomässig sida och Anders visade en privat sida han inte visat tidigare. Och Dogge var känslosam när han berättade om sin fru. Vem gjorde bort sig? Niclas:

– Niclas. Hahaha, frågan är snarare på vilka sätt jag inte gjorde bort mig. Men jag släppte handbromsen och tänkte att ska man göra detta får man göra det fullt ut. Jag bjöd på mig själv. Laila:

– Niclas, hahaha. Vem av gästerna var fulast i mun? Niclas:

– Pernilla Wahlgren. Hon är grov när hon sätter igång. Hon är uppvuxen med bröder och är rätt rapp i käften. Laila:

– Pernilla Wahlgren. Hon fick till och med en tillsägelse av Edward Blom som tyckte vi var oanständiga. Vem får komma tillbaka? Niclas:

– Ester (Anders Bagges hund, red anm). Hon får gärna komma tillbaka. Hon behöver komma på uppfostringsläger. Laila:

– Ester. Vem var tråkigast? Niclas:

– Regina Lund som inte ville stanna kvar och sova över. Det var ju tråkigt. Laila:

– Det vill jag inte svara på. Jag vill inte dissa våra egna gäster. De har bjudit så mycket på sig själva.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro