ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Axel Algmark: Som en ångvält som kör över dig

Rickard Lindholm · 22 Feb 2012
Uppdaterad 22 Feb 2012

Foto: Scanpix


Axel Algmark tävlar med låten "Kyss mig".

klar

Artikellänk är kopierad

 Hur firar du en seger? – Med en sprudlande fest. Det innebär allt med alkohol och party. Det blir med vänner och nära och kära. Familjen vore kul om de var med.

Vad är det bästa i din låt? – Hooken tycker jag som kommer direkt när vi drar igång. Den är som en sorts ångvält som kör över dig på ett bra sätt.

Vem är du privat? – Jag vet inte. Jag håller på och rannsakar mig själv så försöker ta reda på det. Men jag är en ganska ödmjuk och lättsam kille från småländska skogarna som skriver massa låtar och framför dem när det blir tillfälle.

Hur känns det innan du går på scenen? – Då är man jäkligt fokuserad och har förhoppningsvis hittat ett lugn i den positiva stressen. Då är jag bara så jävla sugen på att sjunga brallorna av publiken. Fokusering och i det här fallet glädje. Det ska bli skitkul.

Vilken är dins styrka som artist? – Det är nog det visuella på scenen. Jag har jävligt kul på scenen och mycket energi som smittar av sig. Det är min styrka. Det här är inte en låt som jag bara sjunger som någon annan har skrivit utan de tär det här jag står för.

Mest minnesvärda Schlagerlåten? – Fångad av en stormvind. När jag var fem så hade jag en springkoreografi i vardagsrummet. Jag sprang runt bordet och när hon sjöng ”Fångad av en stormvind” så stannade man och la handen mot hjärtat.

klar

Artikellänk är kopierad

Rickard Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro