ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Baby bets ihjäl – farmor dödad

Metro · 26 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Familj drabbad av två tragedier på en dag

klar

Artikellänk är kopierad

 STORBRITANNIEN. En brittisk familj drabbades av två ohyggliga tragedier med bara några timmars mellanrum i helgen. Först bet två hundar ihjäl dottern och ett par timmar senare skadades hennes farfar allvarligt i en knivattack. Farfaderns sambo blev ihjälhuggen. Polisen ser inget samband mellan de båda händelserna.Den fem månader gamla flickan blev svårt biten i lördags när två rottweilerhundar attackerade henne i hennes hem ovanför puben som hennes föräldrar driver i Leicester. Hundarna tillhör pubens ägare, som var bortrest när attacken inträffade, och avlivades efter olyckan, skriver The Guardian. – De slet sönder hennes ansikte, säger en granne till tidningen. En annan granne säger att hundarna var vakthundar och att de var mycket vildsinta. – Hundarna var kända för att vara aggressiva. Alla i grannskapet var rädda för dem. Flickan fördes till sjukhus omedelbart efter attacken, men avled av sina skador. Kort därefter, tidigt i söndags morse, blev hennes farfar och dennes sambo knivhuggna i sitt hem, även det i Leicester.

Polisen har gripit en 26-årig man och en 20-årig kvinna som misstänks vara inblandade i knivdådet. – Vi ser inget samband mellan brotten och behandlar dem som skilda händelser, säger en polistalesman till tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro