ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

badbyxor

Stockholm hannah sjostrom · 18 Jun 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Sommaren har kommit. Har du inte köpt nya badbyxor ännu så är det hög tid. – Ja, så fort värmen kommer tar badbyxorna slut i butikerna, säger Daniel Lindström, modechef på Café. Han menar att man bör investera i minst ett par nya badbyxor i sommar. – Det är ofräscht att köra samma badbyxor hela sommaren och dessutom samma i flera år. Mitt tips är att köpa ett par neutrala i blått eller svart och ett par med lite mer färg som man kan ha när man blivit brunare, säger Daniel Lindström. Badmodet på herrfronten genomgår inga dramatiska förändringar år från år. För 2006 noteras dock att färgerna är starka och att det även finns många modeller i ljusa pasteller som rosa och ljusgult. • Längd? – De snyggaste är de som är som klassiska tennisshorts, alltså lite längre än halva låret. De som går ner över knäet är till för profesionella surfare som behöver skydda sina knän mot rev. Det är väldigt trist med så långa badshorts. Många av dagens badshorts går att använda som riktiga shorts på stan och sen även i badet. – Dessutom torkar de snabbt. Jag brukar också kolla på typ Stadium och andra sportbutiker efter fotbollshorts eller shorts man löptränar i, som Adidas. De funkar bra att bada i och är klassiska. • Mönster? – Stora blommor och palmer i Hawaiistuk blir man glad av. Men skippa flames. • Speedos? – Känner man för det är det helt ok. Är du i Brasilien har alla Speedos överallt, till och med ute på stan. Men Speedos är klassiska och snyggast när man har vältränad kropp. Man får räkna med blickar om man befinner sig vid en insjö i Sverige. • Annars? – Svenska killar glömmer ofta att skydda sig mot solen. Keps är bra och en stor, oversized skjorta är skönt at kunna dra på sig. Köp en eller två storlekar för stor.

Hannah Sjöström [email protected]

Bildtext: "Badbyxor är så billigt så man kan gott köpa två par att ha och byta med på sommaren. Det är mycket fräschare, säger Cafés modechef Daniel Lindström.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm hannah sjostrom
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro