ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bajs-skandal stoppar Bajen fans bortaresor

Fredrik Hansson · 22 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix / Arkiv


klar

Artikellänk är kopierad

Bajen fans ställer in samtliga bussresor till Hammarbys bortamatcher i år. Anledningen är en resenär som uträttat sina behov rakt på bussätet.Trots att Hammarby ligger i botten av Allsvenskan och är i stort behov av publikstöd väljer Bajen Fans att helt avbryta sina bussresor till årets sista bortamatcher.

I ett meddelande på supportergruppens hemsida förklarar ordföranden Daniel Sundqvist att bussvärdarna och de reseansvariga tröttnat på svineriet ombord på bussarna och att en händelse är speciellt avgörande.

"När en person höll sig kvar på bussen i Linköping och i stället för att gå in på Max hamburgare som de andra och låna deras toalett, helt sonika satte sig och sket på ett av bussen säten så det rann den sista droppen över."

I gruppens resestadgar finns också klara riktlinjer för att man inte får snatta på bussens olika stopp, något som efterlevts så illa att resebolaget börjat räkna med förseningar.

"Det är synd att några stycken tömmer en bensinmack på dvd-filmer så att alla bussarna blir avvisiterade av polisen och fördröjer resan".

Daniel Sundqvist konstaterar i samma meddelande att han har stor lust att utlysa en belöning till den som kan peka ut den skyldige bakom exkrementincidenten men säger sig ha blivit avrådd av styrelsen.

Metro har sökt Bajen fans för en kommentar.– Vi gör inga telefonintervjuer längre efter att ha blivit felciterade nyligen, säger vice ordförande Joakim Östman Blomstrand.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro