ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bajslukt tvingade planet att vända

Tobias Berg · 15 Mar 2015
Uppdaterad 15 Mar 2015
Planet var på väg från London till Dubai när det tvingades vända.

Planet var på väg från London till Dubai när det tvingades vända. Foto: All over press


Ett British Airways plan tvingades avbryta sin resa till Dubai av hälso- och säkerhetsskäl på grund av en stark bajslukt från en av toaletterna.

klar

Artikellänk är kopierad

Ett Brittish Airways plan på väg till Dubai från London tvingades i veckan vända efter att piloten bedömt att stanken från en av planets toaletter innebar att planet inte kunde fortsätta, skriver Daily mail

En passagerare berättar för Daily mail att piloten ska ha ropat till sig besättningen och 10 minuter senare ha berättat för passagerarna om problemet.

– Han sa att det var flytande exkrement, det var orden han använde. Han sa att det inte berodde på ett tekniskt fel på planet och han var väldigt tydlig med det, säger passageraren Abhishek Sachdev till Mail online.

Efter att besättningen inte lyckats lösa problemet och stanken kvarstod bedömde piloten till slut att de var tvungna att vända tillbaka till Heathrow av hälso- och säkerhetsskäl.

För passagerarna ombord innebar incidenten en 15 timmars väntan till nästa tillgängliga flyg.

– Det är såklart en besvikelse att förlora en hel dag på din resa. Man skulle kanske kunna vänta sig det av något annat flygbolag men inte Brittish Airways, Abhishek Sachdev.

En talesperson för British Airways berättade för Daily mail att man beklagade obehaget som incidenten orsakat deras resenärer och att man ordnat både hotellrum och nya resor till de berörda passagerarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Berg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro