ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bakom kulisserna på Melodifestivalen

Metro · 21 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Snart är den här uppsynen ett minne blott. Partik Isaksson tränar på att hålla ögonen öppna när han sjunger.

Snart är den här uppsynen ett minne blott. Partik Isaksson tränar på att hålla ögonen öppna när han sjunger. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

HEADLINE KNÄCKER PÅ FESTNär Frida och Headline repeterade var koreografin helt utbytt. Headlines insats innehöll inte mycket dans – men vid onsdagens fest på Harrys regerade han med sina rörelser så pass mycket att besökarna en efter en droppade av från dansgolvet.FRIDA TUTTCHOCKAR– Klänningen går i veck och sedan har de satt dit ett band under brösten. Jag får ingen kropp, ingen midja, bara tuttar, säger Frida.CARACOLA VINNER, ENLIGT CARACOLACaracola tror att de vinner morgondagens tävling och anser att deras typiska schlagerlåt borde tilltala de flesta. Att de är okända för många, även för de övriga artisterna, gör inte att de får sämre självförtroende.– Många här är gamla i gemet och känner varandra sedan innan. Men vi ska lära känna dem, säger Frida Karlsson.BJÖRKMAN HJÄLPER TILL NÄR MICKEY VILL SKRÄLLAMickey Huskić första repetition i Linköping gick oväntat till – Christer Björkman hoppade in som ersättare i den bosniska låten eftersom en av körsångarna var sjuk. Nu sångaren frisk och läraren Mickey hoppas bidra med årets Marie Lindbergskräll. Han har tidigare försökt få med i både den svenska och bosniska melodifestivalen och i år sökte han till tävlingen för nionde gången.BLUNDAR MEN INTE FÖR SCHLAGERNPatrik Isaksson tycker sig ha snappat upp ett och annat under åren, och nu har han kommit fram till att han inte vill blunda längre. På lördag ligger hans fokus nämligen på att titta in i kameran, eftersom han har en fallenhet för att sjunga med stängda ögon. Då är det tävling som gäller.– Jag har nog sprungit lite extra på löpbandet för att se bra ut i kostymen, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro