ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bakvänd P3 Guld-nominering för Lilla Namo

Emma Björkman · 4 Dec 2013
Uppdaterad 4 Dec 2013

P3:s slogan är vi älskar ny musik”. Det stämde bra när Lilla Namo förra året nominerades till årets hiphop/soul i P3 Guld. Men i år är hon nominerad till årets nykomling.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

I dag kom nomineringarna till P3 Guld. Enligt Maths Broborg, projektledare för P3 Guld, beror det bakvända nominerandet i Lilla Namos fall på att jurygrupperna för de olika kategorierna arbetar oberoende av varandra.  – Min tolkning är att specialjurygruppen i kategorin hiphop/soul låg så långt i framkant förra året att de valde att lyfta fram henne redan då. I år har den större jurygruppen som ansvarar för årets nykomling valt att ta med henne där, säger Maths Broborg. I övrigt har housestjärnan Avicii kammat hem flest P3 Guldnomineringar – fyra stycken – följd av Håkan Hellström och Icona Pop som båda är dubbelt nominerade.  P3 Guld arrangeras lördag den 18 januari i Scandinavium i Göteborg och sänds samma dag i P3 och i SVT1.  

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro