ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bale till Metro: Någon ville mig illa

Talia Soghomonian · 2 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Christian Bales roll är förändrad och alltigenom soldat i den fjärde Terminator-filmen.

Christian Bales roll är förändrad och alltigenom soldat i den fjärde Terminator-filmen.


klar

Artikellänk är kopierad

Först tackade han nej till rollen som John Connor i ”Terminator salvation”. Sedan blev hans humör  ett samtalsämne när ett inspelat vredesutbrott mot chefsfotografen spreds över internet. Metro har träffat Christian Bale. Hur känner du inför att inspelningen av ditt utbrott under inspelningen spreds?– Jag tar ansvar för vad som hände. Det spreds uppenbarligen av någon som ville mig illa. Jag vet inte vem det är.

Kände du press över att ta över rollen som John Connor?– Nej, jag såg om de tidigare filmerna, men behöll bara drag. Killen är alltigenom soldat. Han har förändrats.

Gillade du ”Terminator”-­filmerna?– Jag trodde aldrig att jag skulle göra en ”Termi­nator”-film. När jag såg manuset första gången tackade jag nej så fort jag såg titeln. De hade inte riktigt sett det post-akopalyptiska elementet, men jag kunde inte motstå känslan av att vi skulle kunna skapa den.

Tycker du filmen visar vart samhället är på väg?– Människan har skapat fantastiska verktyg, men visst gör de även livet mindre mänskligt. Fast jag tror inte att de kommer att  börja mörda oss.

Du har skrivit på för att göra Terminator 5?– Det stämmer, men om publiken inte gillar ”Salvation” gör vi inga fler.

klar

Artikellänk är kopierad

Talia Soghomonian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro