ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ballongfamiljen återuppstår – som hårdrocksband

Tomas Lundin · 12 Dec 2012
Uppdaterad 12 Dec 2012
Ballongen som pappan lurade världen med.

Ballongen som pappan lurade världen med.


klar

Artikellänk är kopierad

För tre år sedan chockade familjen Heene hela världen när pappan gick ut med att han skickat upp sin sexåriga son Falcon i en hemgjord luftballong. Det hela visade sig vara en bluff som kostade pappa Richard tre månaders samhällstjänst och familjen en stämpel som USA:s mest patetiska lögnare.

Nu har pojkarna Heene återigen tagit klivet upp i rampljuset – som världens yngsta hårdrocksband. Pojkarna Bradford, 13, Ryo, 12, och Falcon, i dag 9, säger att de kommit på idén att starta ett band själva när de hörde sin mamma spela gitarr. 

Heene Boyz låtar har texter som pojkar i deras ålder kan relatera till som "kan inte sluta spela World of Warcraft" och "Hänger runt i parken". Inspirationen kommer från band som Black Sabbath, Guns n´ Roses och Skid Row, men målsättningen är att spela med Metallica, enligt Broward Palm Beach New Times. 

Hur det låter? Ja, låt oss säga såhär: Det är praktiskt att inte ha kommit in i målbrottet om du ska komma upp i det Ozzy Osbourne-höga tonregistret.

Sexårige Falcon med pappan. I dag är han nio år och sångare i bandet Heene Boyz.
Sexårige Falcon med pappan. I dag är han nio år och sångare i bandet Heene Boyz.
klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro