ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Band fast och våldtog kvinna flera gånger – döms till fem års fängelse

Hugo Ewald · 27 Jul 2017
Uppdaterad 28 Jul 2017
Bilden har ingenting med händelsen att göra.

Bilden har ingenting med händelsen att göra. Foto: IBL/Alamy


Under onsdagen dömdes en man i Göteborgsområdet till fem års fängelse. Mannen ska ha bundit fast en kvinna och våldtagit henne flera gånger.

klar

Artikellänk är kopierad

Under onsdagen dömde Göteborgs tingsrätt en man i 30-årsåldern till fem års fängelse. Mannen döms för tre fall av våldtäkt, dopningsbrott samt narkotikabrott. Mannen ska dessutom betala 384 000 kronor i skadestånd till offret.

I april skulle mannen åka till Ungern. Kvinnan som mannen senare kom att våldta låg bredvid honom i sängen och sa åt honom att skynda sig eftersom han annars skulle missa sitt flyg.

Då började mannen kela med henne. Hon förstod att han ville ha sex med henne och gjorde motstånd. Då la sig mannen på henne och band fast henne i sängen med hjälp av en sexleksak de använt vid tidigare tillfällen.

När kvinnan började skrika i panik sa mannen som följande:”Tror du så lågt om mig att jag skulle göra något sådant? Bara för att du tror det om mig ska jag göra det”.

Mannen hade sedan analt och vaginalt sex med den gråtande kvinnan och sa att hon fick skylla sig själv. Mannen kom sedan att våldta kvinnan två gånger till under den kommande månaden, en gång blev hon så rädd att hon kissade ner sig i sängen.

Mannen nekar till brott, och menar att det hela handlat om att kvinnan bråkat med mannen om att han brukar amfetamin. Tingsrätten valde dock att gå på kvinnans linje, och dömde mannen till tre fall av våldtäkt.

Mannen döms också för dopningsbrott och narkotikabrott då han haft olagliga substanser i hemmet. Mannen frikändes dock för en misshandel av sin son, då tingsrätten inte kan belägga att han slagit barnet.

LÄS MER
Här är det lagligt att mörda din otrogna fru – länder som diskriminerar kvinnor
klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro