ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barack Obama deltog i klimatkonferens – flög privatjet och åkte bilkonvoj

Aron Andersson · 11 Maj 2017
Uppdaterad 11 Maj 2017

Foto: TT / Reuters


I veckan talade USA:s tidigare president Barack Obama vid en klimatkonferens i Milano. För att ta sig dit flög han privatjet och reste med 14 bilar i konvoj.

klar

Artikellänk är kopierad

På tisdagen talade Barack Obama vid en konferens i Milano, Italien. Ämnet för konferensen var bland annat klimatförändringarna.

Men kritiska röster har höjts mot den före detta presidentens sätt att ta sig till konferensen, skriver Daily Mail. Han åkte nämligen privatjet och reste därefter med en konvoj bestående av 14 bilar.

”Det verkar som att Obama har följt råden i Leonardo DiCaprios bok ’gör som jag säger, inte som jag gör’”, skriver konservativa Independent Journal Review.

Sajten syftar till skådespelarens besök i Cannes, dit han reste med privatjet från New York för att hämta upp ett miljöpris. Direkt efteråt flög han tillbaka igen.

Barack Obama höll sitt tal på tisdagseftermiddagen inför 3 500 betalande åhörare. Genom framträdandet samlade han in nära 35 miljoner kronor till Obama Foundation.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro