ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barack Obama skaffar Tumblr

Aron · 25 Okt 2011
Uppdaterad 25 Okt 2011
Barack Obama har skaffat Tumblr

Barack Obama har skaffat Tumblr


klar

Artikellänk är kopierad

“Great minds think alike”, brukar det heta. Så jag förstod att jag inte skulle bli ensam med det här att starta “blogg” när jag drog igång Prylbloggen för några veckor sedan.

Och mycket riktigt. Nu har jag fått sällskap här på nätet, av Barack Obama. Just det. USA:s president har också skaffat blogg.

Jag vill inte påstå att han precis stulit min idé. Jag har ju en inriktning på prylar och Obama skriver lite mer om sin valkampanj och USA-politik verkar det som. Sedan är jag, om jag förstått saken rätt, inte helt ensam med det här med blogg heller. Det finns tydligen fler exempel som han säkert också kan ha sneglat på.

Anyway, Barack Obama har skaffat en Tumblr. Vi som var med under senaste presidentvalet kommer ihåg vilket ståhej det blev när Barack Obama twittrade. Och Tumblr-plattformen är också hyfsat populär.

I själva verket var det så klart någon form av officiell stab som låg bakom twittrandet, och samma sak gäller med all säkerhet för bloggen. Men, nu vet ni.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro