ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barn i barnvagn rullade ned i iskallt vatten

Karolina Skoglund · 16 Feb 2014
Uppdaterad 17 Feb 2014

En kvinna med barnvagn skulle mata svanar. Då blåste både barnvagnen och barnet ned i det iskalla vattnet. Efter en stund lyckades förbipasserande få upp barnet.

klar

Artikellänk är kopierad

En barnvagn med ett barn i blåste ned i vattnet i Rönnäng på söndagen, skriver GT. För att få upp vagnen hoppade kvinnan som hade barnvagnen i det kalla vattnet. Tack vare hjälpsamma förbipasserande lyckades de komma upp ur vattnet.

– Det låg en kvinna i vattnet och höll krampaktigt i en tamp som satt fast i bryggan. I vattnet låg en barnvagn. En förbipasserande joggare hade fått upp barnet, säger Eva Gabrielsson, som var på plats, till GT.

Eva Gabrielsson sprang då för att hämta en stege och med gemensamma krafter lyckades hon och joggaren få upp kvinnan ur vattnet.

– Kvinnan berättade att de skulle mata svanar när vinden tog tag i barnvagnen som flög i havet, säger Eva Gabrielsson till GT. 

Så sent som i september inträffade en liknande händelse i Uppsala då en 2-åring trillade i Fyrisån efter att vagnen kommit i rullning. Pojken räddades då av den före detta OS-simmaren Cathrin Levander. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro