ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barn lekte på stranden – hittade nedgrävd bebis

TT/AP · 30 Nov 2014
Uppdaterad 30 Nov 2014

Foto: All Over Press/ Google Maps


klar

Artikellänk är kopierad

Några barn som lekte på en strand gjorde på söndagsmorgonen en makaber upptäckt när de hittade kroppen efter en bebis nedgrävd i sanden.

Händelsen inträffade på Maroubra Beach i Sydney i Australien.

Enligt polisbefälet Andrew Holland rör det sig om en "ett mycket litet spädbarn" som var naket och som låg begravd omkring tre decimeter ner i en sanddyn. Pojkarna som hittade liket var endast i sex-sjuårsåldern.

– De små barnen larmade sin pappa som i sin tur kontaktade polisen, säger Holland som också berättade att graden av förruttnelse var så omfattande att man ännu inte kunnat fastställa barnets kön eller ålder.

"Att säga att jag är chockad är en underdrift. Jag kan inte ens ana vilka omständigheter som ledde till denna tragedi", kommenterade områdets borgmästare Ted Seng i ett uttalande om händelsen.

Förra söndagen hittades ett gråtande spädbarn två och en halv meter ner i ett vägdike i Sydney. Modern till det barnet greps och är nu misstänkt för försök till mord.

klar

Artikellänk är kopierad

TT/AP
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro