ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barn under sex år – nej tack

Olivia Krantz · 13 Jul 2011
Uppdaterad 13 Jul 2011
– Det är inget fel på barn, men problemet är att det inte går att kontrollera hur högljudda de är, säger Mike Vuick, ägare av McDain's i Pennsylvania, USA, till the Pittsburgh Post-Gazette.

– Det är inget fel på barn, men problemet är att det inte går att kontrollera hur högljudda de är, säger Mike Vuick, ägare av McDain's i Pennsylvania, USA, till the Pittsburgh Post-Gazette. Foto: Scanpix


Barn under sex år inte välkomna på restaurang i Pennsylvania. "Omöjligt att kontrollera hur högljudda de är"

klar

Artikellänk är kopierad

En restaurang i Pennsylvania, USA, har bestämt sig för att porta alla barn under sex år. Anledningen? Det är omöjligt att få barnen att hålla tyst. – Det är inget fel på barn, men problemet är att det inte går att kontrollera hur högljudda de är, säger Mike Vuick, ägare av McDain's i Pennsylvania, USA, till the Pittsburgh Post-Gazette.

På sin hemsida beskriver McDain's sig själva som ett ställe för cocktails och finare mat. Atmosfären beskrivs som lugn exklusiv.

– McDain är inget ställe för små barn. De kan inte vara tysta och de har stört andra gäster flera gånger, säger Mike Vuick.  

För att informera om de nya reglerna sände restaurangen ut ett massmejl till alla stamgäster.   

– En del av mig tycker det är en bra idé, skriver Rob, en matbloggare. Vi lever i en tid av dåligt föräldraskap, många föräldrar kan helt enkelt inte kontrollera sina barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Olivia Krantz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro