ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barnen grät när vi skulle lämna båten”

Johan Kellman Larsson · 16 Okt 2011
Uppdaterad 17 Okt 2011
Katerina Janouch upplevde superlyx på resan i Karibien.

Katerina Janouch upplevde superlyx på resan i Karibien. Foto: Scanpix


Författaren och sexrådgivaren Katerina Janouch bjussar på ett särskilt paradisminne från Karibien. Och vad som gick snett på Aten-semestern.

klar

Artikellänk är kopierad

Bästa resminnet … – När jag badade vid Magens Bay, en av världens vackraste stränder, på Jungfruöarna i Karibien. Vi var på en helt fantastisk kryssning med hela familjen 2006 som kröntes med den här upplevelsen. Det var havssköldpaddor överallt, och ja, det var som ett paradis – en saga. Och hela kryssningen var superlyxig, som Hollywoodfruar, fast i verkligheten (skratt). Barnen grät när vi skulle lämna båten. Värsta resminnet … – Jag blev inbokad på ett hemskt dåligt hotell – en rivningskåk – i Aten en gång. Det var inget vidare. På samma resa var det en hel del tågförseningar och allmänt strul också, och när man har med sig barn kan det bli himla jobbigt. Men vi gillade läget och bet ihop.Favoritresmål … – Det där är olika. Jag gillar både öar som ligger långt bort och där man kan vara för sig själv, men också storstäder som New York. På sådana ställen finns ett helt annat myller och liv än vad det gör i Stockholm. Central Park och Guggenheim-Museet är två favoriter där.Det packar jag alltid ner i resväskan … – Gympaskor! Jag gillar att jogga när jag är på semester. Det är ett jättebra sätt att upptäcka nya platser. Man ser omgivningen bättre på så sätt än när man exempelvis åker buss, tycker jag. Om jag brukar tappa bort mig? Nej, jag ser till att ha med mig plånbok, i värsta fall får man ta en taxi tillbaka. Det första jag gör på hotellrummet … – Kollar standarden. Badrummet, balkongen och utsikten. Och så kollar jag in sängen förstås. Den får inte vara för mjuk men inte heller för hård. Restipset… … – Se alltid till att ha med ett backup-kit i handväskan. Ifall att ditt bagage skulle komma på villovägar, vilket ju inte är helt ovanligt, så slipper du springa ut och jaga underkläder, deo eller viktig medicin det första du gör.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro