ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barnet skriker på flyget – då går kvinnorna till attack

Tomas Lundin · 19 Dec 2014
Uppdaterad 19 Dec 2014

Foto: Twitter/Su Koubun


klar

Artikellänk är kopierad

Kina skakas av en ny passagerarskandal i luften. Två kvinnor som tröttnat på ett gråtande barn tog ut sina aggressioner på barnets mamma. 

Det verkar sprida sig ett vansinnesvirus på kinesiska flygplan. För några dagar sedan öppnade en passagerare nödutgången för att få frisk luft och ungefär samtidigt attackerade en annan passagerare en flygvärdinna med skållhet nudelsoppa.

Nu var det dags igen. Två kvinnor på ett plan från Chonqing till Hong Kong blev vansinniga på en mamma med barn på raden bakom och krävde att hon skulle få tyst på den, enligt The Mirror. Mamman skrek tillbaka och det hela urartade till ett slagsmål. 

– Plötsligt lutade hon sig översätet och slog en av kvinnorna, säger en passagerare till The Mirror.tumultetHongkongIronin är att fick barnet att skrika ännu mer och andra passagerare blandade sig i. De tre kvinnorna separerades och togs in till förhör när planet landade i . 

En passagerare tog en bild av kaoset och lade ut den på Twitter. ​ Incidenten är bara en i en lång rad uppmärksammade fall där kinesiska turister betett sig illa den senaste tiden och president Xi Jinping själv har känt sig tvingad att påminna sina landsmän om att uppföra sig när de reser.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro