ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Barnfamilj död i överdos – hittades i sovrummet

Emmelie Wallroth · 28 Jan 2015
Uppdaterad 28 Jan 2015
Ett minnesbord för familjen Strack.

Ett minnesbord för familjen Strack. Foto: TT/AP


De båda föräldrarna och deras barn, 11, 12 och 14 år gamla, hittades döda – inlåsta i ett sovrum. Nu rapporterar polisen att familjen dog av en överdos.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i september i fjol som barnfamiljen hittades död i hemmet i Utah i USA, vilket flera medier rapporterade om i höstas. 

De två föräldrarna Benjamin och Kristi Strack och deras tre barn, 11, 12 och 14 år gamla, hittades av en äldre son och ytterligare en släkting. De låg inlåsta i ett sovrum – föräldrarna låg i en säng med de tre barnen omkring sig.

Polisen hittade små koppar med vätska intill varje kropp. J Scott Finlayson, polischef i Springville, bekräftar nu att hela familjen dog av drogförgiftning, skriver New York Post.

De båda föräldrarna och 14-åringen ska enligt polisen ha tagit självmord, medan de två yngsta barnen ska ha bragts om livet. Det fanns dock inga tecken på någon strid. Familjen ska ha överdoserat metadon, heroin eller en kombination av droger.

Enligt polisen var föräldrarna oroliga för ”ondskan i världen” och ”ville fly från den hotande undergången”.

– De verkar ha varit oroliga för en kommande apokalyps. Medan vissa av familjens vänner tror att självmord kan ha varit inkluderat i deras planer så trodde andra att de skulle flytta någonstans och leva utanför samhället, säger J Scott Finlayson på en presskonferens enligt New York Post.

Släktingar uppger att de tror att händelsen var planerad och att psykiska problem ska ligga bakom familjens död.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro