ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bästa app-tipsen 2010

Nanok Bie · 29 Dec 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Med appen Faad får du tillgång till appar som annars kostar pengar helt gratis.

Med appen Faad får du tillgång till appar som annars kostar pengar helt gratis.


klar

Artikellänk är kopierad

Under året som gått har vi tipsat om både webbtjänster och mobil-appar i Metro. Här är listan över de appar som uppskattats mest. Bland mobilplattformarna dominerade Iphone – och i topp hamnade en app som ger gratis tillgång till appar som annars brukar kosta pengar. Listan över de mest populära webbtipsen hittar du här.

Lista: Mest populära apparna

1. En app om dagen gratis med Faad. Många av de mer genomarbetade apparna till iPhone kostar pengar, men med Faad får man varje dag möjlighet att ladda ner ett antal av dessa alldeles gratis. Som användare kan man också önska vilka appar som gänget bakom Faad ska försöka förhandla fram ett gratis-erbjudande ifrån.

FAAD, iPhone, Gratis

Länk: nanok.com/ead

2. Spela in vad du säger i sömnen.  Appen Sleep Talk Recorder spelar in allt du säger när du sover och det kan vara både överraskande och roligt att höra sig själv babbla om natten. Flera bloggare har gjort sig kända genom att publicera sina nattliga utfall. Självklart kan man också dela med sig av snarkljudfilerna på Facebook.

Sleep Talk Recorder, iPhone, Gratis.

Länk: nanok.com/sns

3. Skippa minutkostnaden med Viber.  Viber är en ny utmanare i mobilen som ämnar konkurrera med telefonoperatörernas minutpriser. Här ”ringer” man nämligen varandra utan minutkostnad, vare sig man befinner sig i samma land eller inte. Appen använder sig av 3G eller wifi och man har sitt vanliga telefonnummer.

Viber, iPhone (snart Android), Gratis.

Kolla länken: nanok.com/vib

4. Mät ljudvolum och buller med din mobil. Här är mobilapparna man behöver för mäta ljudstyrka, eller buller. Perfekt när man undrar ifall grannarnas vilda festers ljudvolym överstiger gränsvärdena. Eller om man vill övertyga kompisen om att han visst pratar för högt.Decibel/deciBel, iPhone/Android, 7kr/Gratis.Kolla länken: nanok.com/aid

5. Omöjligt spel för mobilsurfare. The Impossible Game marknadsförs som ett av "världens svåraste spel" - men det har inte avskräckt mobilkunderna och spelet är ett av de mest populära i appbutikerna. Här handlar det om att lyckas få en liten box hoppa på och över andra boxar längs med en hinderbana.

The Impossible Game, iPhone/Android m.fl., 7kr.

Kolla länken: nanok.com/git

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro