ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bästa shoppingen i Göteborg under black friday

Jesper Lögdahl · 24 Nov 2017
Uppdaterad 24 Nov 2017
Nordstan är en av ställena du rekommenderas att besöka under black friday.

Nordstan är en av ställena du rekommenderas att besöka under black friday. Foto: IBL


I dag är det ju shoppingens julafton. Eller det heter ju black friday så låt oss kalla det så. I dag ska det handlas för glatta livet. Här kommer några bra tips på var du kan både shoppa black friday-billigt samt göra andra, lite annorlunda saker, som är billiga just denna dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Nordstan, BrunnsparkenShoppingmeckat mitt i stan har så klart satsat stenhårt på den svarta fredagen. Redan från 07.00 i dag kan du handla loss rejält. Så ta en sväng innan jobbet eller skolan och gör dina kollegor och kompisar avundsjuka att du undkom den stora shoppingstormen som sannolikt infinner sig under dagen.

Heyday, Kyrkogatan 19På det kombinerade fiket och konceptbutiken har dom bland annat väldigt fina lampor och dessa ska finnas till black friday-pris i dag. Så gå dit och fika och köp en lampa för att lysa vintermörkret som lagt sig över oss som en våt filt.

Göteborgsoperan, Christina Nilssons gataDet är inte bara kläder och teknik och sånt du kan shoppa i dag utan du kan även ta chansen att gå på Göteborgsoperan till ett black friday-pris. Köper du en biljett till någon av föreställningarna i dag så går du för halva priset. Har du aldrig varit på operan ta chansen. Det är nämligen ett kap. Skynda fynda!

Hotell Pigalle, Södra Hamngatan 2aHär har dom inte bara trevliga hotellrum utan även en finfin restaurang i toppen av huset samt en härlig bar. Och, så klart, en dag som denna har Pigalle mängder av erbjudanden. Exakt vilka verkar lite hemligt, men den som sajnar upp sig på en mejllista kan få reda på vad det rör sig om för erbjudanden. Spännande! Värt att gå dit, känns det som.

Stena Line, Emigrantvägen 20Att ge bort en resa med en stor båt till någon man tycker om är underskattat. Så ta chansen nu att boka din resa med Stena Line i dag. Eller varför inte – skippa shoppinghetsen och åk till Danmark istället. Tut, tut, sa båten!

Av Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro