ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bastufusk

Metro Ryssland · 25 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Flera män som jävlas med andra bastubesökare genom att skvätta vatten så att bastun blir full av het ånga har portats. Den regerande bastuvärldsmästaren Leo Pulsa brukade också göra så, men har nu blivit så välkänd att andra bastubesökare hindrar honom innan han får chansen.

Länge leve Berlusconi?

Italiens förre premiärminister är en sann optimist. Under ett offentligt möte förra veckan sa en supporter att han hoppades att 71-årige Berlusconi skulle leva tills han var hundra, varpå Berlusconi på fullaste allvar svarade att han förväntar sig att fira många födelsedagar efter sin hundraårsdag.

Råtta till attack

En mamma som lät sin nio månader gamle son ta en tupplur i barnvagnen fick rusa och titta till honom när han började gallskrika. Det första hon såg var blod – överallt. Dessutom satt en ilsken råtta på lille Arthurs ansikte. Den hade gått till attack och bitit honom i ansiktet och tungan. Arthur fick en stelkrampsspruta mår bättre i dag.

Busstvång för ryska politiker

Guvernören i S:t Petersburg har föreslagit att alla stadens politiker måste åka buss till jobbet minst en gång i månaden – men inte på tisdagar eftersom de då riskerar att komma för sent till stadsduman.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Ryssland
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro