ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

BDSM-fitness – om du vill att träning ska göra ONT

Tomas Lundin · 1 Jul 2014
Uppdaterad 1 Jul 2014

Gör det inte tillräckligt ont att träna? Smiter dina träningskläder inte åt tillräckligt? Tycker du att din PT inte piskar på dig ordentligt? Då kanske det är dags att gå till Misstress Anna för ett träningspass.

klar

Artikellänk är kopierad

Dominatrisen Anna har en gedigen träningsbakgrund och vill uppmuntra uppmuntra sina ”slavar” att hålla sig i form. Då föddes Forced Fitness Fetish.

Besökarna i hennes gym/tortyrkammare i Sydney får genomgå ett hårt träningsprogram med sadomasochistiska inslag. Ibland kan det vara svårt att veta vad som är straff och vad som är belöning.

– Om de gör ett bra jobb får de smaka på spöet. Om de gör ett dåligt jobb får de smaka på spöet, säger Anna till news.com.au.

LÄS MER: Sov naken och rädda äktenskapet Besökarna menar i alla fall att BDSM-inslaget gör träningen roligare och mer uthärdlig.

– Du känner inte smärtan som du skulle göra under normala omständigheter, säger Ray, en av träningsslavarna till news.com.au.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro