ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bebis sköts i huvudet av storebror – avled

Åsa Larsson · 20 Jan 2015
Uppdaterad 20 Jan 2015
Den femårige pojken tros ha kommit åt den laddade revolvern från en hylla i föräldrarnas sovrum.

Den femårige pojken tros ha kommit åt den laddade revolvern från en hylla i föräldrarnas sovrum. Foto: All Over Press


En nio månader gammal pojke har avlidit efter en tragisk olycka i Missouri i USA.

klar

Artikellänk är kopierad

Bebisens femåriga storebror hade kommit över hushållets revolver, som låg laddad på en hylla, och skjutit bebisen i huvudet, enligt polisen.

Tillbudet inträffade i måndags och rapporterades först in av barnens mor, skriver tv-kanalen Fox 4. Enligt henne så hade femåringen skjutit sin lillebror med ett paintball-gevär, men när polis och ambulans kom till platsen kunde de konstatera att det rörde sig om en revolver.

Revolvern hade varit laddad och förvarades på en hylla vid huvudänden av föräldrarnas dubbelsäng. I samma rum stod bebisens spjälsäng och intill hittades revolvern, när polisen kontrollerade hemmet i staden Elmo i den amerikanska delstaten Missouri.

Polisen har startat en utredning, men säger att det verkar röra sig om en tragisk olycka.

Det skottskadade barnet fördes till sjukhus i Kansas City, men hans liv gick inte att rädda och han dödförklarades  på sjukhuset.

​ Vapenförsäljare i Kansas City området säger till KMBC News att fler vapenägare anstränger sig för att säkra sina vapen när den här typen av olyckor inträffar.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro