ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bebisklipp poppis på nätet

David Baas · 6 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Bebisen här hejdlöst roligt. På sajten bubblare.se märker man att fler och fler lägger upp filmklipp med sina barn.

Bebisen här hejdlöst roligt. På sajten bubblare.se märker man att fler och fler lägger upp filmklipp med sina barn. Foto: bubblare.se


klar

Artikellänk är kopierad

NÄTTREND Den nya trenden på nätet är föräldrar som lägger upp knasiga filmklipp på sina bebisar. - Folk vill visa upp sina barn och dela med sig av sina minnen. Folk tycker också om att kolla på filmerna för det finns inget som är så gulligt som bebisar, säger Anna Färggren, innehållsansvarig på sajten Bubblare.se.På filmklippssajten Bubblare.se har man den senaste tiden märkt ett ökat intresse för att lägga upp filmklipp med bebisar. En favorit är en bebis som skrattar hejdlöst åt ingenting. Filmen ligger också på Youtube.com där den laddats hem tiotusentals gånger. •• Bör inte föräldrar tänka efter en extra gång innan de fläker ut sina ovetandes bebisar till allmän beskådan på nätet? - Det kanske man kan tycka, men det är rätt oskyldiga filmer, säger Anna Färggren på Bubblare.se.

klar

Artikellänk är kopierad

David Baas
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro