ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beckham erkänner: Min mikrofon var avstängd under Spice Girls-tiden

JENNI KARLSSON · 6 Maj 2016
Uppdaterad 6 Maj 2016
Victoria Beckham fick inte lov att sjunga på scen under sin tid med Spice Girls.

Victoria Beckham fick inte lov att sjunga på scen under sin tid med Spice Girls. Foto: TT


Victoria Beckham, också känd som Posh Spice, erkände under en utställning i veckan att hon inte fick höras under sin tid med Spice Girls. Hennes mikrofon var oftast avstängd när bandet skulle sjunga.

klar

Artikellänk är kopierad

De fans som gått på Spice Girls-konserter har oftast bara kunnat höra Emma, Mel B, Mel C och Geri sjunga. När den femte medlemmen, Victoria, var på scenen stängdes hennes mikrofon oftast av. Det erkände hon när hon höll tal på tidningen Vouges 100-åriga födelsedagsfirande i London, skriver brittiska The Sun.

– De stängde av den för att låta de andra sjunga. Men jag fick det sista skrattet, nu är min mikrofon ordentligt igång – äntligen, ska den gamla popstjärnan och numera modedesignern skrattat fram.

►LÄS MER: Nu kan du köpa Spice Girls gamla kläder

Posh, som inte ska ha motsatt sig att mima på scenen, berättade också att hon hade den största budgeten när det kom till kläder under tiden i bandet. Det ska ha varit hennes motivation, skriver den brittiska tidningen.

– Jag har alltid älskar mode, och eftersom att de andra tjejerna fick mycket skräpkläder gratis fanns en stor del av budgeten kvar för att jag skulle få min lilla klänning från Gucci.

klar

Artikellänk är kopierad

JENNI KARLSSON
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro