ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beckham sågas av lagkompis i ny bok

TT · 3 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Så här bra kompisar lär inte Landon Donovan och David Beckham vara när boken kommit ut.

Så här bra kompisar lär inte Landon Donovan och David Beckham vara när boken kommit ut. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

- Kanske är han ingen ledare, kanske är han ingen kapten. Men det minsta man kan begära är att man sliter häcken ur sig varje dag.

David Beckham må vara världens mest kände fotbollsspelare. Men någon popularitetstävling skulle han inte vinna hos sin klubbkompis i Los Angeles Galaxy, Landon Donovan.

I en kommande bok av Donovan, Galaxys anfallsstjärna och lagkapten i det USA som nyligen blev tvåa i Confederations cup, får Mr Beckham svidande kritik av Donovan för sin inställning.

Om Beckham återvänder till Galaxy efter att ha varit utlånad till Milan så måste engelsmannen, som är ligans klart bäst betalde spelare, skärpa sig.– Dyk upp, träna hårt och spela tufft, säger Donovan som hotar med att lämna Galaxy om inget förändras.– Jag tänker inte tillbringa tre år till på det här sättet. Det här är miserabelt.

Det är tänkt att Beckham ska återvända till Galaxy för att spela en match i New York 16 juli. Två dagar tidigare kommer Donovans bok ut.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro