ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bedragna kvinnor dumpade pojkvännen på reklamskylt

· 3 Jul 2014
Uppdaterad 3 Jul 2014

Två kvinnor i England var tillsammans med samma man, utan att de visste om det. Men nu har de tagit sin revansch – de dumpar honom på en reklambanderoll som tusentals bilpendlare passerar på motorvägen.

klar

Artikellänk är kopierad

De bedragna kvinnorna Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steve Frazer – utan att känna till varandra. När de fick reda på att Frazer gått bakom ryggen på dem, bestämde de sig för att slå sina påsar ihop. Hämnden blev en banderoll med en gemensam bild på kvinnorna och texten: "Steve Frazer, du har blivit dumpad av BÅDA dina flickvänner".

LÄS MER: Dumpad på Facebook – brände ner hus

Den hängdes på onsdagsmorgonen upp där få skulle missa den, på motorvägen A1 vid infarten till Newcastle där tusentals bilpendlare passerar varje morgon, skriver tidningarna Metro och Chronicle.

– Nog får vara nog. Nu har vi gett tillbaka, säger Morland.

LÄS MER: Arbetslösa män blir oftare dumpade

Många bilister har uppmärksammat banderollen och postat bilder på nätet. En del är skadeglada och andra undrar hur Frazer har tagit dumpningen. Men många påpekar också hur otroligt lika de båda kvinnorna är, men de försäkrar att de inte är släkt eller har träffats tidigare.

Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steve Frazer – utan att veta om varandra.
Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steve Frazer – utan att veta om varandra.Foto: Chronicle/Privat
klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro