ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bedroom” fick störst applåder från publiken

Anneli Sandberg · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014
”Bedroom” fick störst applåder från publiken

”Bedroom” fick störst applåder från publiken Foto: Gustav Gräll


Alvaro Estrella strålar av lycka efter genrepet. Det kändes jättebra.”

klar

Artikellänk är kopierad

Under första publika genrepet i Melodifestivalens första deltävling insåg Alvaro Estrella att han måste ändra på vissa saker i numret. .

– Allting kändes stabilt men det är vissa saker jag skulle vilja gå igenom som rullbandet, det är en riskfaktor. Det är väldigt mycket timing på det. Det är en kille som har räknat ut allt, hur det ska rulla och så, så det är mycket timing som måste sitta under numret, säger han.

LÄS MER
Alvaro Estrella berättar om sexlåten

Alvaro strålar dock av lycka eftersom han, förutom Yohio och Helena Paparizou, fick flest applåder av publiken. Hans ”Bedroom” verkade gå hem.

LÄS MER
”Jag kommer att googla allt på söndag”
LÄS MER
”Det bådar gott inför ESC”

– Det kändes jättebra. Det är så sjukt roligt och man får värsta kicken av publiken. För mig kändes det här helt underbart. Man får den extra energi som man behöver, säger han.

MELLOBLOGGEN: Vilka vinner hela Mellon?

Han vill dock inte dra för stora växlar på att han seglat upp som en av favoriterna inför morgondagen.

– För att vara ärligt har jag inte tänkt något på favoritskapet. Självklart har jag hört om att jag kan gå till andra chansen och så men jag försöker att inte tänka på det. Jag försöker tänka på mitt uppträdande och på att ge så mycket som möjligt till publiken så de får känna den glädje jag upplever på scenen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro