ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bekräftat: Förlovningen blir officiell i dag

Anneli Wikström · 24 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Victoria och Daniel Westling fångades på bild 2003 då de var på fotboll och såg AIK- Helsingborg.

Victoria och Daniel Westling fångades på bild 2003 då de var på fotboll och såg AIK- Helsingborg. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Samma år går de på basketmatch mellan Akropol och Ockelbo. Daniel är supporter till Ockelbo eftersom det är hans födelseort.
Samma år går de på basketmatch mellan Akropol och Ockelbo. Daniel är supporter till Ockelbo eftersom det är hans födelseort.Foto: SCANPIX
Här är paret och tittar på Gyllene Tider på Stockholms stadion 2004.
Här är paret och tittar på Gyllene Tider på Stockholms stadion 2004.Foto: SCANPIX
På hockey i Globen 2008.
På hockey i Globen 2008.Foto: SCANPIX

Under tisdagen ska kronprinsessan Victoria och hennes Daniel Westling offentliggöra sin förlovning. Personer i Victorias bekantskapskrets har bekräftat för Metro att kronprinsessan och Daniel Westling förlovat sig. I dag under konseljen på Stockholms slott klockan 13 ska detta offentliggöras. Victoria och Daniel Westling har varit ett par sedan 2002 och det har spekulerats i parets bröllopsplaner i flera år. Under hösten 2007 äskade hovet, enligt flera medier, mer pengar till sin budget eftersom de planerade ett kungligt bröllop. Nu verkar det som om det är dags för planerna att bli verklighet.På hovets presstjänst vill de varken bekräfta eller dementera uppgifterna om förlovningen. ”Inga kommentarer” är budskapet.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro