ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bekräftat: Danny Saucedo och Molly Sandén är ihop

Anneli Sandberg · 11 Feb 2013
Uppdaterad 11 Feb 2013
Nu är ryktet bekräftat: Danny och Molly ihop Artisterna Danny Saucedo och Molly Sandén är ihop.

Nu är ryktet bekräftat: Danny och Molly ihop Artisterna Danny Saucedo och Molly Sandén är ihop. Foto: Scanpix


Molly Sandén och Danny Saucedo är ett par. Enligt Metros källa nära paret har de valt att hålla relationen hemlig i flera veckor.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter Eric Saade har Molly Sandén, 20, hittat kärleken igen i Melodifestivalens programledare Danny Saucedo, 26. Enligt en vän nära det nyblivna kärleksparet har de bekräftat att de är tillsammans men gjort sitt bästa för att hålla det hemligt. 

Anledningen är att många inte ens vet om att Danny Saucedo är singel. Han bröt nyligen upp från Janna Gränesjö som han hade haft ett flerårigt förhållande med.

Molly Sandén har varit singel sedan januari förra året då hon och Eric Saade, 22, bröt upp efter tre år. Molly och Danny har känt varandra länge. 

De gick samtidigt på Adolf Fredriks musikklasser när de var yngre, och deras vägar har korsats många gånger sedan dess. Förra året tävlade båda i Melodifestivalen och i december turnerade de med ”Julgalan 2012”. Danny Saucedo har också tävlat i Melodifestivalen mot Molly Sandéns ex-pojkvän Eric Saade. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro