ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bekräftat: Zlatan Ibrahimovic lämnar United

Filip Häggberg · 22 Mar 2018
Uppdaterad 22 Mar 2018
Ibrahimovic har gjort sin sista match i United-tröjan.

Ibrahimovic har gjort sin sista match i United-tröjan. Foto: Getty Images


Zlatan Ibrahimovic har spelat sin sista match för engelska Manchester United. Det skriver klubben på sin hemsida. Det ryktas även om att svensken kommer att flytta till den amerikanska fotbollsligan MLS.

klar

Artikellänk är kopierad

Ibrahimovic gjorde en bra första säsong med Manchester United, med 17 mål på 33 matcher. Men i april förra året skadade svensken knät och blev borta fram till årsslutet. När han sedan kunde göra comeback kom ett snabbt bakslag, och Ibrahimovic togs ur spel igen.

Nu skriver klubben att 36-åringen har spelat färdigt i England och Manchester United. ESPN rapporterar att Zlatan redan i veckan kan komma att göra klart med en flytt till Los Angeles Galaxy i MLS.

Tränaren José Mourinho ska ha gett svensken tillåtelse att förhandla om en flytt till den amerikanska klubben.

Zlatan tackar för tiden i Manchester United i ett uttalande på Instagram.

”Stora saker har sitt slut och det är dags att gå vidare efter två fantastiska säsonger med Manchester United. Tack till klubben, fansen, laget, tränaren, de anställda och alla som har delat den här tiden med mig”.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro