ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beliebers dödshotar trummis

E · 18 Feb 2013
Uppdaterad 18 Feb 2013
Beliebers dödshotar trummis

Beliebers dödshotar trummis Foto: Marco Ugarte/Scanpix


Justin Bieber har hamnat i twitterbråk med Black Keys trummis, Patrick Carney. Bråket har nu eskalerat och övergått i rena dödshot.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Carneys twittekonto har de senaste dagarna svämmat över av kommentarer från upprörda Justin Bieberfans, så kallade beliebers. Ilskan bland fansen är enorm och enligt nättidningen Huffington Post är det nu flera av dem som önskar livet ur trummisen. Bland annat har en belieber skrivit: "Han borde bli slagen i ansiktetn med en tegelsten". En annan har skrivit "Bara dö, DÖ".

Bråket började efter Grammisgalan förra veckan. Black Keys fick då tre utmärkelser medan Justin Bieber inte blivit nominerad till en enda. 

När Patrick Carney ombads kommentera detta svarade han genom att förolämpa den unge artisten. "Han när rik, eller hur? Grammys är till för musik, inte för pengar. Han tjänar massor av pengar. Han borde vara glad", sade han till en reporter för kändistidningen TMZ.

Justin Bieber var inte sen med att ge svar på tal. Kort efter trummisens uttalande skrev han  enligt Huffington Post följande på Twitter: "Black Keys trummis borde örfilas haha". 

Efter detta var twitterkriget i full gång och har sedan dess engagerat tusentals fans runtom i världen. Justin Bieber har över 34 miljoner följare på Twitter och är enligt the Syney Morning Herald den människa i världen som har flest följare på den populära mikrobloggen.

klar

Artikellänk är kopierad

E
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro