ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beltran: Jag är världsartisten

Anneli Wikström · 4 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Operasångaren Tito Beltran väljer att öppet berätta om våldtäktsanklagelserna.
Operasångaren Tito Beltran väljer att öppet berätta om våldtäktsanklagelserna.Foto: SCANPIX

Nu träder operasångaren Tito Beltran fram och berättar att det är han som är världsartisten som anklagas för våldtäkt. – Jag är helt oskyldig, säger han. Operasångaren Tito Beltran väljer att berätta i Expressen att det är han som är världsartisten som anklagas för att ha våldtagit Maria Lundqvists barnflicka för nio år sedan.Han vill ge sin version av vad som hände på hotellrummet sommaren 1999. Den sommaren då han för första gången såg Maria Lundqvist barnflicka. – Jag tyckte Marias barnflicka verkade ovanligt söt, men mer än så var det inte då.

Han erkänner i Expressen att han började flirta lite oskyldigt med barnflickan vid en middag och då hon klagade över nackont erbjöd han massage på hotellrummet. Maria gav sin tillåtelse men bad henne inte vara borta sent. – Ska jag ta av mej i bara bh:n, sa hon, och gjorde så. Jag la en handduk över henne, tog  kroppscreme från badrummet och masserade hennes nacke och rygg. Sedan la jag mig på sidan och hon bredvid. Vi tittade på varandra, pussades, fnittrade och kramades – och somnade, berättar Tito.

Något mer hände inte hävdar han. – Det hela var mycket oskyldigt. Jag menar att detta styrks av att det inte är Gunilla som anmält mig för våldtäkt och aldrig sagt ett ont ord till mig. Jag tvingade inte henne till någonting och vi skildes som vänner, säger han i Expressen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro