ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bengtzing lovar att tittarna ska slippa en bröstchock

Anneli Sandberg · 21 Feb 2014
Uppdaterad 21 Feb 2014

Linda Bengtzing hade ett stort orosmoment i sitt nummer- hennes bröst. Men nu är de tejpade på plats och hon lovar att inte ge tittarna en bröstchock i morgon.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Efter det publika genrepet på fredagskvällen är Linda Bengtzing glad och lättad. Hon var nämligen väldigt nervös innan hon gick upp på scenen.

– Jag stod vid sidan av scenen och kollade på Josef som gjorde så bra ifrån sig och då blev jag så fruktansvärt nervös. Tack och lov hanterar nervositeten sig själv genom att den försvinner när jag går upp på scenen men jag tänker ändå att tänk om det inte blir så den här gången. Tänk om jag blir så nervös att jag inte kan fokusera och inte kommer ihåg någonting. Så kan det ju bli, säger hon.

Nu blev det dock inte så. Linda levererade sin låt "Ta mig" felfritt och publiken i Fjällräven Center i Örnsköldsvik verkade vara med på noterna.

– De såg i alla fall väldigt glada ut och lite chockade kanske.

Tror du att det var för att du inte har en typisk Bengtzing-låt?

– Nej, det tror jag inte. Fasen, fläkten och allt finns ju där. Jag tror de köper det. Och nu har jag tejpat brösten också så att ingenting kommer att ramla ut i morgon. På repen i dag kändes det väldigt osäkert men nu har vi tejpat så att de ska sitta på plats. På det sättet ska jag inte chocka tittarna, haha.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro