ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Bergs avslappnade stil smittar av sig

Katarina Matsson · 2 Apr 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Carina Berg och Kristian Luuk väntar barn till hösten. – Jag vill inte ha Jolie-Pitt-många barn, det vet jag i alla fall. Det känns som att jag har nog med mig själv ibland, säger hon. 

Carina Berg och Kristian Luuk väntar barn till hösten. – Jag vill inte ha Jolie-Pitt-många barn, det vet jag i alla fall. Det känns som att jag har nog med mig själv ibland, säger hon.  Foto: Isabel Svensson


klar

Artikellänk är kopierad

Nypremär. Carina Berg visste att Kristian Luuk skulle avslöja graviditeten i tv, men vill själv inte prata om den. Nu är hon tillbaka i TV 4 med ”Berg flyttar in” – och kanske jobbar hon och parhästen Carolina Gynnig ihop redan i sommar.

I första avsnittet flyttar du in hos Pernilla Wahlgren. Hon gråter, könsmular dig med snö och leker Barbie – vad hos dig får folk att bli så avslappnade?– Jag vet inte. Jag själv är ganska avslappnad när jag kommer dit. Förhoppningsvis litar de på det jag säger, att vi gör det här tillsammans. Är det någon som du inte fått med?– Absolut, Agnetha Fältskog och lilla prinsessan Madeleine. Henne har jag i och för sig inte fått svar ifrån. När man googlar dig dyker du nästan bara upp i samband med Kristian Luuk, Carolina Gynning eller Björn Gustafsson – du gillar inte att vara i medierna?– Nej. Jag tycker att det är så svårt att ge en rättvis bild av mig själv. Saker lyfts ut och vinklas om. Som när jag berättade om en gammal sketch på radioutbildningen och så kommer det ut som fakta i Expressen. Den avslutas med ”i nästa vecka kommer Hasse Aro hit och visar sin stora fina kuk”, jag frågade Hasse om folk tror att det här är sant. Han läste och sa ”Jag hoppas det”, haha.  Apropå kändisskap, har du någon gång utnyttjat det?– Absolut. Någon gång när jag skulle boka bord på en restaurang och var sent ute. Då började jag med att säga ”Hej, det här är Carina Berg” och hoppades att det skulle hjälpa, haha. Det var så hemskt, sedan fick jag tvaga mig i tio år. Jag går ju inte ut, så jag vet ju inte hur det är. Men jag var på Sturecompagniet en gång med Gynning, då höll jag henne framför mig och då kom man in överallt. Ni är nya girlpowerparet, har ni något nytt på gång?– Vi har faktiskt kokat ihop en idé som vi vill göra nu i sommar. Men jag vet inte riktigt hur det kommer att bli.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro