ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Berlusconi talar ut om köpsex

Jenny Sköld · 24 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Berlusconi försvarar sig nu mot den italienska nakenmodell som påstått att han betalat henne för sex.– Jag har aldrig förstått vitsen med sex om man går miste om själva erövrandet, säger han till den italienska skvallertidningen Chi.

Det är första gången 72-åriga premiärministern talar ut om de sexrykten som stormat kring honom de senaste månaderna. Det började med att hans fru Veronica Lario begärde skilsmässa efter 19 års äktenskap – eftersom han, enligt henne, haft en affär med en minderårig flicka. Sedan dess har han fått stå ut med närgången granskning från internationella medier. Bland annat fångades han utanför sitt residens av en paparazzifotograf, när han festade tillsammans med barbröstade unga kvinnor.

Den senaste i raden av sexanklagelser kommer från den italienska modellen Patrizia D'Addario. Enligt henne har Berlusconi betalat henne motsvarande 8000 svenska kronor för att närvara vid en fest i hans residens i Rom, tillsammans med andra kvinnor, uppger BBC.Hon har också uppgett till den italienska nyhetsbyrån Ansa att hon uppmanades att komma tillbaka senare på kvällen och tillbringa natten tillsammans med premiärministern.Berlusconi tillbakavisar nu D'Addarios påstånden, i en intervju för den ledande skvallertidningen i Italien, Chi.– Jag har aldrig förstått vitsen med sex när man går miste om nöjet att erövra, säger han.Berlusconi går också till motattack mot D'Addario och säger att någon måste betala henne "extremt bra" för att hitta på en sådan historia.Men D'Addario står fast vid sin version.– Om Berlusconi har det minsta bevis på sina anklagelser, borde ha presentera dem inför en domstol. Annars bör han inte göra sådana påståenden, säger hon till Ansa.Detär framför allt utländska tidningar, som inte kontrolleras av Berlusconi, som intresserat sig för skandalerna kring honom. Så mycket inhemsk indignation har anklagelserna inte väckt, enligt BBC:s korrespondenter i Italien. Tvärtom anser många att det är ett tecken på makt och framgång att omge sig med vackra kvinnor.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro