ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beskedet: Beyoncé och Jay-Z kommer till Stockholm

Gustaf Larsson, Natalie Demirian · 12 Mar 2018
Uppdaterad 13 Mar 2018

Foto: IBL


Den 25 juni kommer stjärnparet till Stockholm under sin gemensamma turné OTR II tour”.

klar

Artikellänk är kopierad

Förra veckan florerade rykten om att superstjärnorna, tillika det gifta paret, Beyoncé och Jay-Z ska åka ut på en gemensam turné igen. Nu har de ryktena besannats, till fansens stora glädje. Turnén har fått namnet ”OTR II Tour”, och är en uppföljning på deras förra turné ”On the run tour”.

Den 6 juni drar de igång Europaturnén, för att sedan komma till Sverige den 25 juni. Spelningen äger rum på Friends Arena, skriver Live Nation i ett pressmeddelande. För den som har närmare till Köpenhamn besöker de staden den 23 juni.

Turnén gör 15 stopp i Europa och 21 stopp i Nordamerika. Ordinarie biljettsläpp till Stockholmsspelningen är den 23 mars klockan 09.00 via LiveNation.se. Den som är kortmedlem hos Citi har en förköpsmöjlighet från den 19 mars kl 12.00 till den 22 mars kl 17.00. Från måndag den 19 mars kl 10.00 kan medlemmar i Beyhive och Tidal köpa förköp.

Under sommaren 2014 genomförde paret en sex veckor lång och utsåld stadionturné i Nordamerika. Turnén avslutades med två konserter i Paris.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro