ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

" Bespara oss sådan skit, "

Kalle Wiklund · 14 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mikkey Dee och Catarina Hurting, några av de kändisar i TV4:s ”Kändisdjungeln”.
Mikkey Dee och Catarina Hurting, några av de kändisar i TV4:s ”Kändisdjungeln”.Foto: TV4/Montage

Helgens första avsnitt av Tv4:s nya satsning Kändisdjungel med Mikkey Dee, Catarina Hurtig och Karl Petter Bergvall väcker starka känslor på nätet. – Snälla TV4, bespara oss sådan skit!, kommenterar upprörda tittare.Elva kändisar lever tillsammans. I ett primitivt läger i regnskogen. Bevakade av kameror – dygnet runt. Det är upplägget för TV4:s nya satsning Kändisdjungel.Men efter fredagens premiär döms ”Kändisdjungel” ut på nätet av tittarna.– David, detta är din kalkon, du kan bättre!, skiver en anonym tittare om programledaren David Hellenius insats.

I ”Kändisdjungel” tävlar kändisar som bland annat Mikkey Dee, Jannike Björling och ”Pippi Långstrump¡” – Inger Nilsson mot varandra. Programledare är David Hellenius och Tilde de Paula.

Trots startfältet verkar premiären inte blivit någon tittarfavorit, snarare tvärt om.– Började se kändisdjungeln med hopp och kanske att det skulle bli spännande men vilken skit rent ut sagt finns inte en chans att jag ska fortsätta titta på detta, skriver en annan.– Lämna tillbaka skattepengarna och skrota programet!!!!!, STHLMMen det finns de som inte håller med om kritiken och verkar haft en rolig stund i tevesoffan.–Jag tyckte ”Kändisdjungeln” va skitroligt, lattjo att kändisar också törs ta skit och annat jävelskap, SnokenÄven inom bloggvärlden rycker några ut till TV4:s senaste kändisars försvar.– Det var hemskt vad alla var negativa till Kändisdjungel ;) Jag tyckte i alla fall att det var skoj. Lite som Robinson fast sjukt mycket äckligare tävlingar, skriver bloggaren Livet som arbetsterapeutstudent.

Programmet ”Kändisdjungeln” hade premiär fredag 11 september och finalen är 26 september.

klar

Artikellänk är kopierad

Kalle Wiklund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro