ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Beställningar av Jobs biografi ökar – med 41 800 procent

Aron Andersson · 6 Okt 2011
Uppdaterad 6 Okt 2011

Den 21 november släpps biografin om Steve Jobs. Sedan Apple-vd:ns dödsbesked har beställningarna ökat – med 41 800 procent.

klar

Artikellänk är kopierad

Steve Jobs avled på natten till torsdagen svensk tid, men hans kamp med cancer hade pågått i flera års tid. Det var denna sjukdom som även fick honom att börja samarbeta på biografin om sitt eget liv. Walter Isaacson, tidigare vd för CNN och chefredaktör för Time, har skrivit boken efter över 40 intervjuer med Steve Jobs. Dessutom har han intervjuat familjemedlemmar, vänner, rivaler, konkurrenter och kollegor. Boken, som fått namnet "Steve Jobs: A Biography" släpps först den 21 november, men går redan nu att beställa. Och efter nattens dödsbesked har förhandsbokningarna skjutit i höjden. På Amazon har beställningarna ökat med 41 800 procent det senaste dygnet. En liknande, inofficiell biografi som släpps veckorna före, den 8 november har fått liknande beställningssiffror. För den har beställningarna ökat med 34 825 procent.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro